Bizden Haberler



 08.06.2023 - FIRAT EDAŞ, YAKLAŞIK 2 MİLYON ABONEYE HİZMET VEREN 104 SAHA ÇALIŞANINI ÖDÜLLENDİRDİ

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Abonelerine yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında 10 yılı aşkın süredir kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), başarılı saha çalışanlarını ödüllendirdi. Şirket tarafından düzenlenen 2022 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı’na Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü Müjdat Çelik ve bölge yöneticileri katıldı.

“AFET DÖNEMİNDE GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATARAK ÇALIŞAN SAHA EKİPLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Kesintisiz enerji amacıyla çıktıkları yolda çalışanların sundukları desteklerle büyük yol kat ettiklerini dile getiren Fırat EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Gerçekleştirdiğimiz yatırımların ve bu yatırımların abonelerimize ulaşmasında gece gündüz demeksizin çalışan ve sunduğumuz hizmetin kalitesini arttıran ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz. Özellikle bölgemizde yaşanan deprem felaketi ile birlikte sunduğumuz kesintisiz enerji arzı ile bir kez daha anladık ki bu yolu çok güçlü bir ekiple yürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de ekip arkadaşlarımız ile birlikte abonelerimize sunduğumuz hizmeti arttıracağımız gibi, gerçekleştireceğimiz yeni yatırımlara da her geçen gün yenisini ekleyeceğiz.” Dedi.

Çalışanların sağlıklarının, güvenliklerinin ve mutluluklarının birçok konudan önde geldiğini dile getiren Kandemir, “Müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak belirleyen ekiplerimiz, bölgede yaşayan vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek için İSG yönetmeliğine uygun biçimde, yenilenen ve gelişen teknolojiyi sürece dahil ederek var gücüyle çalışıyor. Şirket olarak özverili çalışmaları takdir etmek, ekip arkadaşlarımızın fiziksel, sosyal, duygusal motivasyonunu yüksek tutmak en büyük önceliğimiz. Son yıllarda yükselişe geçen başarı grafiğimizin mimarı olan tüm saha çalışanlarımızı tebrik ediyoruz. Çalışanlarımızın iş güvenliği ve sağlığı bizim için son derece önemli. Bundan dolayı iş sağlığı ve güvenliği konusunda da yatırımlarımız sürekli olarak devam ediyor. İnsan odaklı çalışmayı geçmişte olduğu gibi ilerleyen dönemlerde de sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.


 

 

 08.06.2023 - FIRAT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (FIRAT EDAŞ) KAMU KAYNAKLARINI ETKİLİ VE VERİMLİ KULLANARAK YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., kamu kaynaklarının verimli kullanımı, üretim süreçlerinin sürekliliği ve enerji tasarrufu amacıyla Elazığ Belediyesi ile ortak projelere imza atarak Çaydaçıra ve Ataşehir Mahallelerinde kesintisiz enerji arzı ve kaliteli dağıtım hizmeti için yaklaşık 6,3 Milyon TL tutarında yatırım gerçekleştirdi.

 

Fırat EDAŞ, Elazığ’da kesintisiz elektrik çalışmalarına devam ediyor. Şirket kaliteli hizmet anlayışı kapsamında gerçekleştirdiği yatırımları ile Çaydaçıra Mahallesinde yaklaşık 3,7 milyon TL yatırım gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından eş zamanlı başlayan yatırım planlamasında, Fırat EDAŞ tarafından Elazığ Çaydaçıra Mahallesinde alçak gerilim ve aydınlatma tesisi projeleri kapsamında, Adnan Kahveci Bulvarı’nda ve Akıncı Caddesi’nde çalışmalar yapıldı.

Projede toplamda 1,5 km alçak gerilim şebekesi, 74 aydınlatma direği ile birlikte 4 km aydınlatma şebekesi tesis edilerek yeni bağlantı talepleri ve aydınlatma talepleri karşılanmış oldu.

Yine Elazığ Belediyesi ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından eş zamanlı başlayan yatırım planlamasında Elazığ Belediyesince hizmete açılan Ataşehir Mahallesi Kuvay-i Milliye Caddesi paralelindeki yol için Fırat EDAŞ tarafından alçak gerilim ve aydınlatma tesisi çalışmaları kapsamında 3 km aydınlatma şebekesi, 59 adet aydınlatma direği ve 2 km alçak gerilim şebekesi tesis edilerek yaklaşık 2,6 milyon TL yatırım gerçekleştirdi.

Herhangi bir üst yapı tahribatına neden olmadan sürdürülen ortak alt yapı çalışması için yürütülen projede, eş zamanlı tesis çalışmaları hayata geçirildi ve kamu kaynaklarının verimli kullanılması hedeflendi.

 08.06.2023 - FIRAT EDAŞ’TAN BİNGÖL’ E 1.6 MİLYONLUK YATIRIM

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Bingöl’ ün Genç İlçesi ve civar köylerinin elektrik kalitesini yükseltmek için 1.6 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. Son çalışma ile birlikte Bingöl’e yapılan yatırım tutarı 115 Milyon TL’ye yükseldi.

 

 

Sorumluluk bölgesinde sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzını sağlamak adına faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren Fırat EDAŞ, Bingöl’de yatırım programı kapsamında planladığı çalışmalarını tamamlamaya devam ediyor. Şirket, program kapsamında Genç ilçesindeki 1.6 milyon TL’lik yatırımını hayata geçirdi.

 

Bingöl genelinde 115 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştiren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Genç ilçesinde mevcutta alternatif bir hat olmamasından dolayı meydana gelen kesintileri, en aza indirmeyi hedefleyerek ilçeye alternatif besleme kaynağı oluşturmak amacıyla yatırım projesini tamamladı. Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğü, bu yatırım ile ilçede toplamda 3 km’lik yer altı kablosu aracılığıyla yeni bir dağıtım merkezi tesis etti.

Genç Trafo Merkezi İrtibat hattı projesi ile Genç İlçesi ve civar köylerinde olası bir kesinti meydana geldiğinde yapılan alternatif hat devreye girerek elektrik kesinti süresinin en aza indirilmesi hedefleniyor.

Faaliyetlerine, müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılama hedefiyle yön veren Fırat EDAŞ, Bingöl’de yatırım çalışmalarının süreceğini ifade etti.

 

 08.06.2023 - FIRAT EDAŞ ELAZIĞ’A YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Elâzığ ve ilçelerinde kesintisiz enerji arzı ve kaliteli dağıtım hizmeti vermek amacıyla yaklaşık 160 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

 

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş (Fırat EDAŞ), hizmet bölgesinde kesintisiz enerji çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fırat EDAŞ, bölgenin elektrik arzına yönelik, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri kapsamında Elazığ’a son bir yılda yaklaşık 160 milyon TL’lik yatırım yaptı.

 

Bölgede yıllık yatırım programı kapsamında elektrik arzını artırmaya yönelik daha güçlü ve daha uzun ömürlü hermetik trafo montajı gerçekleştiren ekipler bu sayede trafoda uzun yıllar boyunca çıkabilecek arızaların önüne geçmeyi hedefliyor.

Bunlara ek olarak Elazığ’ın Baskil ilçesi Deliktaş köyündeki açık iletkenler, yeni nesil kapalı iletken olan kablolar ile değiştirilerek kayıp kaçakların engellenmesi ve oluşabilecek kısa devrelerin en az seviyeye indirilmesi amaçlandı. Bölgede yapılan çalışmalarda 244 adet yeni alçak gerilim ve orta gerilim direği, 6.924 metre orta gerilim hattı, 9.435 metre alçak gerilim hattı ve 3 adet yeni trafo tesis edildi. Yapılan tesisin toplam maliyeti 2 milyon TL oldu.   

Gemici Jandarma Yolunun aydınlatılması, yeni açılan yollar ve ayrıca yeni yapılacak yapıların elektrik şebekesinin kullanıma hazır hale gelmesi için bu projenin büyük önem arz ettiğini vurgulayan Fırat EDAŞ Elâzığ İl Müdürlüğü yetkilileri, kesintisiz memnuniyet için Elazığ’ın her noktasında hizmetlerine hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdi.

 02.12.2022 - Fırat EDAŞ Elazığ’ı yatırımlarıyla aydınlatıyor

Elazığ’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), aydınlatma çalışmalarına 7/24 devam ediyor.

Sürdürülebilir hizmet anlayışıyla sorumluluk sahasında yer alan şehirlerin ilçe merkezlerinden köy ve kırsallarına kadar kaliteli ve kesintisiz elektrik altyapısının oluşturulması için 7/24 çalışan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Elazığ’da Adnan Kahveci Bulvarı’nda gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Fırat EDAŞ Elâzığ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı yatırım programı kapsamında Elâzığ ili Merkez Şahinkaya ve Çaydaçıra Mahalleleri arasında Elazığ Belediyesi tarafından imar planı doğrultusunda yeni açılan Adnan Kahveci Bulvarı’nda orta refüj yol aydınlatması tesis edildi. Proje kapsamında 1,5 km uzunluğunda yer altı aydınlatma şebekesi yapılırken, 35 adet Poligon Aydınlatma Direği iki ayrı trafo bölgesinden beslenerek devreye alındı. Aydınlatma tesisi toplam bedeli yaklaşık 300 bin TL olan ve LED armatürlerin de kullanıldığı proje, geçtiğimiz günlerde tamamlanarak bölgedeki vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaliteli ve sürdürülebilir enerji arzı ile çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Elâzığ İl Müdürlüğü yetkilileri, hedeflerinin Türkiye’nin her bölgesinde örnek teşkil eden hizmetleri gelişmiş teknolojik çalışmalar ile hayata geçirmeye devam etmek olduğunu söyledi.

 09.11.2022 - FIRAT EDAŞ’TAN SOLUNUM CİHAZINA BAĞLI HASTAYA JENERATÖR DESTEĞİ

Fırat EDAŞ, Elâzığ Sugözü – Sarıcan bölgelerinde gerçekleşen planlı kesintiyle enerjisiz kalacak bölgede solunum cihazına bağlı hastaya jeneratör desteği sundu

 

Abonelerine yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında 10 yılı aşkın süredir kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), gerçekleştirdiği iyileştirme çalışmaları ile abonelerine kusursuz hizmeti vermeye devam ediyor. Fırat EDAŞ Elâzığ Sugözü – Sarıcan bölgelerinden planlı bakım çalışmalarından dolayı geçekleşen elektrik kesintisi sebebiyle solunum cihazı enerjisiz kalacak olan bir vatandaşına jeneratör desteği verdi.

 

Gelen ihbar ile Fırat EDAŞ Elâzığ kırsal şubesi ekipleri bölgeye en kısa sürede ulaşarak solunum cihazına bağlı aboneye yardım etti. Hasta ve yakınları Fırat EDAŞ ekiplerine teşekkürlerini sundu.

Fırat EDAŞ Elâzığ İl Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Bölgemizde gerçekleşen çalışmalar ile abonelerimize kesintisiz enerji sunmayı hedefliyoruz. Gerçekleşen çalışmalar ve geliştirmeler neticesinde dönem dönem yaşanacak kısa süreli kesintilerden abonelerimizin olumsuz etkilenmemesi adına her daim acil durum hatlarımız ile ekiplerimiz 7/24 hazırlıklı bir şekilde bekliyor. Abonelerimiz Fırat EDAŞ, ilgili işlemler için 7/24 hizmet veren 186 Arıza, İhbar ve Çözüm Merkezimizi ya da www.firatedas.com.tr resmi internet sayfası üzerinden bizimle iletişime geçebilirler” dedi.

 17.10.2022 - FIRAT EDAŞ UYARIYOR: “ELEKTRİK HATTINA MÜDAHALE ETMEYİN

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), dağıtım bölgesinde yer alan tüketicilerine kesintisiz enerji sunma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde elektrik şebekelerine müdahale etmeleri sonucu elektrik dağıtım hizmetinde zorluklar yaşandığını ifade eden Fırat EDAŞ, tüketicilerini uyardı.

 

Fırat EDAŞ; elektrik arızasına müdahale, enerji kesme-açma, armatür arızası, armatür takma, ağaç kesim, sayaç değişikliği vb. çalışmalarda can ve mal kayıplarının yaşanmaması ve vatandaşların uzun süreli kesintilere maruz kalmaması için elektrik dağıtım şirketi çalışanı haricinde elektrik hatlarına müdahalede bulunmanın riskli olduğuna vurgu yaptı.

 

ŞEBEKELERE BİLİNÇSİZCE MÜDAHALE ETMEYİN

 

Fırat EDAŞ, alçak gerilim (AG) ve yüksek gerilim (YG) elektrik şebekelerinde her türlü bakım, onarım ve bağlantı yetkisinin sadece şirketin teknik ekiplerinde bulunduğuna dikkat çekti. Elektrik arızasına müdahale, enerji kesme-açma, armatür arızası, armatür takma, ağaç kesim, sayaç değişikliği vb. gibi durumlarda şebeke ve direklere üçüncü şahısların müdahale etmesinin tehlikeli ve yasak olduğunu belirtti.

 

SAYAÇLARINIZI TAŞIYARAK CAN GÜVENLİĞİNİZİ TEHLİKEYİ ATMAYIN, PARA CEZASI İLE KARŞILAŞMAYIN

 

Elektrik dağıtım şebekesinin, ilgili bölgedeki abone sayısına göre tesis edilmesi sonucu kaçak elektrik kullanımının şebekedeki yükü artırarak elektrik kesintisi ve gerilim düşümü gibi olumsuzlukları meydana getirdiğini belirten Fırat EDAŞ, kaçak elektrik kullanımında can ve mal güvenliğinin tehlikeye atıldığını belirterek dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. Fırat EDAŞ, Şirket tarafından adrese özel tesis edilerek abone numarası ile sisteme bağlanan sayaçların şirket bilgisi dışında sökülerek farklı bir adrese taşınması, ölçü sistemine, sayaca ya da yapı bina giriş noktasından sayaca kadar olan tesisata müdahale edilmesi sonucu cezai işlemler uygulandığını açıkladı.

 

 

AĞAÇ BUDAMA İŞLEMİNDE ELEKTRİK HATLARINA DİKKAT

 

Elektrik Kuvvetli Akım Tesisleri Yönetmeliği’ne (EKAT) göre Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli il ve ilçelerinden gelen talep ve ihbarlar üzerine ağaç dallarının budandığına dikkat çekilen açıklamada, ağaç dallarının elektrik hatlarına temas etmesi durumunda meydana gelebilecek can ve mal güvenliği tehlikesi vurgulanırken kar ve rüzgârda yaşanan arıza durumlarına karşı önlem amacıyla ve ekosistem dengesi göz önünde bulundurularak bilinçli budama işlemlerinin gerçekleştirildiği ifade edildi. Ağaç budama işlemleriyle can ve mal kayıplarının önüne geçilmesinin yanı sıra, elektrik arızası gibi meydana gelebilecek risklerin de asgari düzeye indirildiğinin altı çizildi.

 

Fırat EDAŞ, özel mülk alanlarında bulunan ağaçların budanması, ağaçların elektrik tesislerinin veya elektrik şebekesindeki iletkenlerin üzerine devrilmemesi, kısa devrelere ve enerji hattında arıza kaynaklı kesintilere yol açılmaması için önlem alınması gerektiğini belirtti. Şirket, planlı kesinti yapılabilmesi için mutlaka haber verilmesinin önem taşıdığını vurguladı.

 

 

 

USULSÜZ ENERJİ TEDARİKİNİ BİLDİRİN

 

Usulsüz kullanımların şebekelerde büyük hasar meydana getirerek uzun süreli kesintilere yol açtığını, en önemlisi de can ve mal güvenliğinin tehlikeye atıldığını belirterek usulsüz işlemlerde suç duyurusunda bulunulacağını ifade eden Fırat EDAŞ, ilgili işlemler için 7/24 hizmet veren 186 Arıza, İhbar ve Çözüm Merkezi ya da www.firatedas.com.tr resmi internet sayfası üzerinden iletişime geçilmesini gerektiğini belirtti.

 


 09.08.2022 - Fırat EDAŞ’tan 2022 Yılının İlk Yarısında Yatırımlara Hız Verdi

Elâzığ, Bingöl, Tunceli ve Malatya’da elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), kaliteli ve kesintisiz enerji arzı hedefiyle 2022’nin ilk yarısında yatırımlarını artırdı. Elektrik dağıtım hattı toplam uzunluğunu 100 kilometreden daha fazlaya ulaştırmayı başaran şirket, toplamda 13 km uzunluğunda da yer altı elektrik şebekesinin kurulumunu sağladı.

Sürdürülebilir hizmet anlayışıyla sorumluluk sahasında yer alan şehirlerin ilçe merkezlerinden köy ve kırsallara dek kaliteli ve kesintisiz elektrik altyapısının oluşturulması için 7/24 çalışan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2022 yılının ilk yarısında da bölgede önemli çalışmalara imza attı.

Yatırımlarıyla hayatı aydınlatıyor

Yatırımları ile hayatı aydınlatan şirket, Elâzığ, Bingöl, Tunceli ve Malatya illerindeki elektrik dağıtım hattını 100 kilometreden (km) fazlaya ulaştırmayı başardı, toplamda yaklaşık 13 km uzunluğunda da yer altı elektrik şebekesinin kurulumunu sağladı.

4 ilde toplamda 11 Bin km’ye yakın hat bakımı gerçekleştiren şirket, müşterilerine kaliteli enerji arzı sağlamak için 3310 kilometre havai, 300 kilometre de yer altı hattını yeniledi.

Bu dönemde trafo ve dağıtım merkezlerinin bakım ve yenilemelerine de ağırlık veren Fırat EDAŞ, enerji nakil hatları üzerine kurduğu 16 bin km’ye yakın kuşkonmaz ile yaşanabilecek enerji kesintilerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Fırat EDAŞ, gerçekleştirdiği yatırımlarla şehirlerin modern görünümüne de katkı sunuyor.

 06.04.2022 - ‘Fırat EDAŞ Cepte’ ile tüm elektrik hizmetleri parmağınızın ucunda

Hizmet bölgesinde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7/24 çalışan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), abonelerine daha hızlı ve kolay işlem yapabilmeleri için sunduğu ‘Fırat EDAŞ Cepte’ uygulamasını yeniledi. Yenilenen uygulama ile sorunların hızlı çözümü ve müşteri memnuniyetinin artırılması hedefleniyor.

Faaliyetlerini sürdürdüğü Elâzığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli hizmet bölgelerinde, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7/24 çalışan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), yenilenen ‘Fırat EDAŞ Cepte’ mobil uygulaması ile müşteri deneyimini artırmaya devam ediyor. Şirketin, yeni nesil hizmet vizyonu kapsamında yenilediği ‘Fırat EDAŞ Cepte’ mobil uygulaması; ile müşteriler anlık elektrik arızalarını ve sokak aydınlatma ihbarlarını hızlı bir şekilde bildirirken yatırım ve bakım – onarım çalışmaları kapsamında yapılan planlı kesintiler hakkında bilgi alabiliyor. Ayrıca, elektrik dağıtım şirketimizce düzenlenmiş geriye dönük fatura görüntüleme,  fatura tahsilatı imkanı gibi birçok işlem bir tıkla gerçekleştiriliyor.

Aboneler, ‘Fırat EDAŞ Cepte’ mobil uygulamasını App Store’dan ve Google Play’dan indirip işlemlerini hızlı ve kolay biçimde gerçekleştirebiliyor. Uygulamaya https://bit.ly/FiratEDAS-APP  linkinden ulaşabilirsiniz.

 06.04.2022 - FIRAT EDAŞ Sahada Üstün Performans Gösteren 144 Çalışanını Ödüllendirdi

Sorumluluk sahasında bulunan Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’de, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2021 yılında özverili çalışmalarıyla üstün performans gösteren saha çalışanlarını ödüllendirdi.

Abonelerine yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında 10 yılı aşkın süredir kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), başarılı saha çalışanlarını ödüllendirdi. Şirket tarafından düzenlenen 2021 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı’na Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü Selman Nair ve bölge yöneticileri katıldı.

“Saha çalışanlarımızın desteğiyle 4 il, 38 ilçe ve 1.947 köyü enerjimizle aydınlatıyoruz”

144 saha çalışanının ödüllendirildiği toplantıda konuşan Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, şirketin hızlı ve sonuç odaklı çalışmalarıyla takdir topladığını belirtti. Kandemir, “Fırat EDAŞ olarak 1 milyonun üzerinde aboneye hizmet sunuyor; 4 il, 38 ilçe ve 1.947 köyü enerjimizle aydınlatıyoruz. Bu süreçte en büyük desteğimiz, gücümüze güç katan saha çalışanlarımız. Müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak belirleyen ekiplerimiz, bölgede yaşayan vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek için İSG yönetmeliğine uygun biçimde, yenilenen ve gelişen teknolojiyi sürece dahil ederek var gücüyle çalışıyor. Şirket olarak özverili çalışmaları takdir etmek, ekip arkadaşlarımızın fiziksel, sosyal, duygusal motivasyonunu yüksek tutmak en büyük önceliğimiz. Son yıllarda yükselişe geçen başarı grafiğimizin mimarı olan tüm saha çalışanlarımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Zorunlu Çerezler
Her Zaman Etkin
Belli çerezlerin kullanımı sitemizin ve uygulamamızın doğru biçimde çalışması için zorunludur. Örneğin sitemizde oturum açtığınızda devreye giren kimlik doğrulama çerezleri, sitemizde bir sayfadan diğerine geçişinizde etkin olan oturumunuzun devam etmesini sağlamaktadır.
Performans ve Analiz Çerezleri
Bu çerezler sayesinde, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz sırada işlemleriniz kaydedilerek sizlerin davranış alışkanlıkları analiz edilmekte ve bu yolla kişiselleştirilmiş reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, size özel içeriklerin ön plana çıkarılması sağlanmaktadır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5/1 numaralı maddesi kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.
İşlevsellik Çerezleri
Bu çerezler bölgeye göre dil seçiminin sağlanması gibi sitemizin işlevselliğini arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. Bu tür çerezler türüne göre onayınıza tabii olarak kullanılır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5/1 numaralı maddesi kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.

Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez Aydınlatma Metni’ni incelemenizi rica ederiz.

Siteyi ve uygulamayı kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve içerik ve reklamları kişiselleştirmek için çerez kullanımına izin veriyorsanız, lütfen "Tümünü Kabul Et" seçeneğini tıklayınız veya çerez tercihlerinizi "Tercihlerinizi Özelleştirin" alanından değiştirin.

Tercihlerinizi Özelleştirin